KOSGEB Desteklerinden Faydalanmaya Çalışan Dolandırıcılara Dikkat
KOSGEB Desteklerinden Faydalanmaya Çalışan Dolandırıcılara Dikkat
KOSGEB, girişimlere yönelik hibe ve faizsiz kredi desteği imkânı sunmaya devam ediyor. Ancak dolandırıcılar artık KOSGEB’in bu imkânını da su istimal ediyor.
KOSGEB, girişimlere yönelik hibe ve faizsiz kredi desteği imkânı sunmaya devam ediyor. Ancak dolandırıcılar artık KOSGEB’in bu imkânını da su istimal ediyor. Dolandırıcıların yeni senaryosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, “Gelen smslerdeki linke asla tıklanmamalı. Hiçbir kamu kurum veya kuruluşu vereceği destek için vatandaştan para talep etmez” dedi.
Öyle ki vatandaşlara desteklerle ilgili SMS yoluyla link gönderiliyor ve o link üzerinde para isteniyor. Konuyla ilgili Kanal 32 Haber’e önemli açıklamalarda bulunan KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, “Gelen smslerdeki linke asla tıklanmamalı. Hiçbir kamu kurum veya kuruluşu vereceği destek için vatandaştan para talep etmez” dedi.
Kamu kurum ve kuruluşlarının internet uzatısının gov.tr olduğuna da dikkat çeken İl Müdürü Yıldırım, “Vatandaşlarımıza kosgen destekleri ile ilgili bir mesaj geldiğinde mutlaka müdürlüğümüze başvurmalılar” diye konuştu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


