Minik yazarlar büyük değerler
Minik yazarlar büyük değerler
Isparta’nın Uluborlu ilçesinde 2’nci sınıf öğrencileri, öğretmenlerinin rehberliğinde “Bizim Kalemimizden Değerler” adlı kitap yazdı. Çalışma, değerler eğitimi kapsamında somut bir esere dönüştü.
Isparta’nın Uluborlu ilçesinde örnek bir eğitim projesi hayata geçirildi. Ali Orhan Kirişoğlu İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde anlamlı bir çalışmaya imza attı.
Öğrenciler, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen “Erdem Değer Eylem Planı” çerçevesinde “Bizim Kalemimizden Değerler” adlı bir kitap yazdı.
Hazırlanan kitapta; sevgi, saygı, yardımlaşma ve dürüstlük gibi değerler yer aldı. Öğrencilerin hem yazma becerilerini geliştiren hem de değerler eğitimine katkı sağlayan çalışma, kitabın basılmasıyla somut bir esere dönüştü.
Kitap yazma sürecini anlatan sınıf öğretmeni Levent Dinçel, “Bu projeyle öğrencilerimiz hem üretmenin mutluluğunu yaşadı hem de değerlerimizi yazarak içselleştirdi” dedi.




Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


