Miniklerle bayram buluşması
Miniklerle bayram buluşması
Ak Parti İl Başkanı Er ile Kadın Kolları Başkanı Gündüz’den 23 Nisan’da şefkat dolu ziyaret
AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Gündüz ve beraberlerindeki partililer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde çocukların mutlulukları ise gözlerinden okundu.
AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Gündüz ve beraberlerindeki partililer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Heyet, ilk olarak Isparta Şehir Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Çocuklara çeşitli hediyelerde bulunan İl Başkanı Er ve Kadın Kolları Başkanı Gündüz, bayram sevincini miniklerle paylaşarak yakından ilgilendi.
Hastane ziyaretinin ardından Down sendromlu Melek ve abisi Barış’ı evlerinde ziyaret eden İl Başkanı Er ile Kadın Kolları Başkanı Gündüz, sürpriz pasta ile çocukların yüzünü güldürdü.
Ziyaret boyunca çocuklarla yakından ilgilenen heyet, çeşitli hediyeler ile çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde ise çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


