WHATSAPP İHBAR HATTI
Canlı Yayın Bant-1

Doğalgaz yatırımları sürüyor

Dünya 12.05.2026 - 18:51, Güncelleme: 12.05.2026 - 18:51
 

Doğalgaz yatırımları sürüyor

"2026 yılında doğalgaz verilmeyen ilçe kalmayacak"
AK Parti, Isparta Milletvekili Osman Zabun, 2026 yılı içerisinde Isparta’da doğalgaz ulaşmayan hiçbir ilçe kalmayacağını açıkladı. Doğalgaz yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zabun, ilçe merkezlerinin yanı sıra belde ve köylerde de doğalgazın yaygınlaştırılması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Ak Parti Milletvekili Osman Zabun, İl Genel Meclisi ziyaretinde doğalgaz yatırımlarına ilişkin bilgiler verdi Milletvekili  Zabun,  2026 yılı içerisinde Isparta’da doğalgaz ulaşmayan hiçbir ilçe kalmayacağını açıkladı. Özellikle ilçe merkezlerine yakın olan köylerde doğalgazı ulaştırmanın çabası içinde olduklarını da vurguladı Asbestli borular değişecek Zabun: İl Genel Meclisi sorumluluk sahasında asbestli boruları tamamen değiştiriyoruz İçme suyu sorunu olan bir çok köyün sorununun önemli ölçüde çözüme kavuşturduklarını kaydeden Zabun, Isparta’da asbestli boruların değiştirilmesini istedi. İl Genel Meclisi sorumluluk sahasında asbestli boruların tamamen değişeceğini ifade etti.       
"2026 yılında doğalgaz verilmeyen ilçe kalmayacak"

AK Parti, Isparta Milletvekili Osman Zabun, 2026 yılı içerisinde Isparta’da doğalgaz ulaşmayan hiçbir ilçe kalmayacağını açıkladı. Doğalgaz yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zabun, ilçe merkezlerinin yanı sıra belde ve köylerde de doğalgazın yaygınlaştırılması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Ak Parti Milletvekili Osman Zabun, İl Genel Meclisi ziyaretinde doğalgaz yatırımlarına ilişkin bilgiler verdi

Milletvekili  Zabun,  2026 yılı içerisinde Isparta’da doğalgaz ulaşmayan hiçbir ilçe kalmayacağını açıkladı. Özellikle ilçe merkezlerine yakın olan köylerde doğalgazı ulaştırmanın çabası içinde olduklarını da vurguladı

Asbestli borular değişecek

Zabun: İl Genel Meclisi sorumluluk sahasında asbestli boruları tamamen değiştiriyoruz

İçme suyu sorunu olan bir çok köyün sorununun önemli ölçüde çözüme kavuşturduklarını kaydeden Zabun, Isparta’da asbestli boruların değiştirilmesini istedi. İl Genel Meclisi sorumluluk sahasında asbestli boruların tamamen değişeceğini ifade etti.     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanal32.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.