WHATSAPP İHBAR HATTI
Canlı Yayın Bant-1

Isparta'da Tarımsal Sulamaya Dev Hibe: Sözleşmeler İmzalandı

Dünya 21.09.2026 - 18:00, Güncelleme: 21.09.2026 - 18:00
 

Isparta'da Tarımsal Sulamaya Dev Hibe: Sözleşmeler İmzalandı

Isparta'da tasarruflu tarımsal sulama sistemleri için başvuran üreticilere hibe desteği sağlandı.
Isparta’da modern ve tasarruflu tarımsal sulama sistemlerinin yaygınlaştırılması amacıyla 4 üreticiye toplam 846 bin 197 lira hibe desteği sağlanacak. Destekten yararlanmaya hak kazanan başvuru sahipleriyle sözleşmeler imzalandı. Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 21’inci Etap Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında yürütülen Tasarruflu Tarımsal Sulama Sistemleri Desteklemesi çerçevesinde yapılan başvurular sonuçlandı. Tebliğ No: 2026/10 kapsamında hibe almaya hak kazanan 4 başvuru sahibiyle sözleşme imzalandı. Sözleşmeler Isparta Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul tarafından imza altına alındı. 846 BİN 197 LİRA HİBE VERİLECEK İmzalanan sözleşmeler kapsamında hibeye esas satın alma tutarının 1 milyon 323 bin 88 lira 94 kuruş olduğu bildirildi. Üreticilere sağlanacak toplam hibe desteği ise 846 bin 197 lira 1 kuruş olarak açıklandı. Destekle üreticilerin modern ve tasarruflu sulama sistemlerine geçişlerinin teşvik edilmesi, su kaynaklarının daha verimli kullanılması ve sürdürülebilir tarımsal üretime katkı sağlanması hedefleniyor. Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Üreticilerimizin modern ve tasarruflu sulama sistemlerine geçişini destekleyerek su kaynaklarımızın verimli kullanılmasına ve sürdürülebilir tarımsal üretime katkı sağlamaya devam ediyoruz. Hibe desteğinin üreticilerimize ve ilimiz tarımına hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.  
Isparta'da tasarruflu tarımsal sulama sistemleri için başvuran üreticilere hibe desteği sağlandı.

Isparta’da modern ve tasarruflu tarımsal sulama sistemlerinin yaygınlaştırılması amacıyla 4 üreticiye toplam 846 bin 197 lira hibe desteği sağlanacak. Destekten yararlanmaya hak kazanan başvuru sahipleriyle sözleşmeler imzalandı.

Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 21’inci Etap Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında yürütülen Tasarruflu Tarımsal Sulama Sistemleri Desteklemesi çerçevesinde yapılan başvurular sonuçlandı.

Tebliğ No: 2026/10 kapsamında hibe almaya hak kazanan 4 başvuru sahibiyle sözleşme imzalandı. Sözleşmeler Isparta Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Tuğrul tarafından imza altına alındı.

846 BİN 197 LİRA HİBE VERİLECEK

İmzalanan sözleşmeler kapsamında hibeye esas satın alma tutarının 1 milyon 323 bin 88 lira 94 kuruş olduğu bildirildi. Üreticilere sağlanacak toplam hibe desteği ise 846 bin 197 lira 1 kuruş olarak açıklandı.

Destekle üreticilerin modern ve tasarruflu sulama sistemlerine geçişlerinin teşvik edilmesi, su kaynaklarının daha verimli kullanılması ve sürdürülebilir tarımsal üretime katkı sağlanması hedefleniyor.

Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Üreticilerimizin modern ve tasarruflu sulama sistemlerine geçişini destekleyerek su kaynaklarımızın verimli kullanılmasına ve sürdürülebilir tarımsal üretime katkı sağlamaya devam ediyoruz. Hibe desteğinin üreticilerimize ve ilimiz tarımına hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanal32.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.