WHATSAPP İHBAR HATTI
Canlı Yayın Bant-1

Isparta’da Pide Harcında Sakatat Tespiti

Dünya 17.04.2026 - 18:48, Güncelleme: 17.04.2026 - 18:48
 

Isparta’da Pide Harcında Sakatat Tespiti

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın güncellediği taklit ve tağşiş listesinde Isparta’dan bir pide işletmesi yer aldı. Yapılan denetimlerde pide iç harcında kanatlı eti ve sakatat (taşlık) tespit edildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda denetimlerine ilişkin taklit ve tağşiş listesini güncelledi. Açıklanan listede Isparta’da faaliyet gösteren bir pide işletmesinde uygunsuzluk tespit edildi. Yapılan incelemelerde söz konusu işletmenin pide iç harcında kanatlı eti ile sakatat (taşlık) bulunduğu belirlendi. Tüketici sağlığını tehlikeye atan ürünler, kamuoyuyla paylaşıldı. Bakanlık, yürüttüğü denetimler kapsamında taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen ürünleri resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor. Isparta’daki işletmenin de Güvenilir Gıda Platformu üzerinden ifşa edildiği bildirildi. Yetkililer, vatandaşların gıda güvenliği konusunda dikkatli olmaları ve şüpheli durumları ilgili kurumlara bildirmeleri gerektiğini vurguladı.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın güncellediği taklit ve tağşiş listesinde Isparta’dan bir pide işletmesi yer aldı. Yapılan denetimlerde pide iç harcında kanatlı eti ve sakatat (taşlık) tespit edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda denetimlerine ilişkin taklit ve tağşiş listesini güncelledi. Açıklanan listede Isparta’da faaliyet gösteren bir pide işletmesinde uygunsuzluk tespit edildi.

Yapılan incelemelerde söz konusu işletmenin pide iç harcında kanatlı eti ile sakatat (taşlık) bulunduğu belirlendi. Tüketici sağlığını tehlikeye atan ürünler, kamuoyuyla paylaşıldı.

Bakanlık, yürüttüğü denetimler kapsamında taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen ürünleri resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor. Isparta’daki işletmenin de Güvenilir Gıda Platformu üzerinden ifşa edildiği bildirildi.

Yetkililer, vatandaşların gıda güvenliği konusunda dikkatli olmaları ve şüpheli durumları ilgili kurumlara bildirmeleri gerektiğini vurguladı.

5445

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanal32.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.