Isparta’ya hayran kaldılar
Isparta’ya hayran kaldılar
Kıbrıs’tan gelen sanatçılar: Beklediğimizin çok çok üzerinde bir şehir gördük
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Musiki Derneği ile verecekleri konser için ilimize gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa Vadili Kültür ve Sanat Derneği sanatçılarını ziyaret etti. Isparta’yı gezme fırsatı bulduklarını belirten Kıbrıs’lı sanatçılar, kente hayran kaldıklarını söylediler.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Musiki Derneği ile verecekleri konser için ilimize gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa Vadili Kültür ve Sanat Derneği sanatçıları ile bir araya geldi.
Kirazlıdere’de gerçekleşen buluşmada Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Kıbrıslı konuklarla sohbet etme fırsatı buldu.
Gerçekleştirilen sohbette Kıbrıslı sanatçılar Isparta’ya hayran kaldıklarını ifade ettiler.
Kıbrıs’tan gelen ziyaretçiler günün anısına Başkan Başdeğirmen ile eşi Şadiye Başdeğirmen’e hediye takdim etti.
Aralık ayında Kuzey Kıbrıs’ta Vadili Kültür ve Sanat Derneği ile ortak konser gerçekleştirdiklerini hatırlatan Isparta Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Nazmi Süldür, kurulan dostluk köprülerinin ardından Kıbrıslı misafirlerin gül ve festival döneminde Isparta’ya geldiğini söyledi.
KKTC Vadili Kültür ve Sanat Derneği Müzik Şefi TRT Sanatçısı Cem Kafkas, Gül Festivali kapsamında Isparta'ya geldiklerini belirterek, ilk kez geldiği kentin güzelliklerinden etkilendiğini söyledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


